Vrind s-o impresioneze pe sotia sa, Andrei Boncea i-a organizat o petrecere surpriza intr-un club fitos din Herastrau. Loredana a fost destul de impresionata de ideea boss-ului de la PRO TV si chiar a avut lacrimi in ochi in momentul in care si-a vazut toti prietenii adunati la un loc, impreuna cu Andrei si cu micuta Elena. Nu a existat un motiv special pentru acest eveniment, insa sotul a vrut s-o lase fara replica pe Loredana.

Probabil, mobilul bairamului a fost impacarea, fiind de notorietate faptul ca, intre cei doi au fost numeroase certuri, iar presa a tot vorbit despre numeroasele escapade amoroase ale lui Boncea. De curind, cei doi s-au intors dintr-o vacanta la Londra si Roma, unde au fost insotiti de micuta Elena. Si aici, sotul cu musca pe caciula s-a intrecut pe sine, daruindu-i iubitei citeva zile de neuitat, plus un inel pretios si o bratara din aur alb, pe care cintareata si le dorea de mult.

In momentul de fata, Lori se pregateste pentru un nou disc, apare intr-una dintre telenovelele postului Acasa si isi va relua emisiunea proprie. Boncea a declarat unor prieteni ca nu are sotie de lasat, dar nici Lori nu s-a lasat pina nu l-a perpelit un pic.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.