Ilie si Amalia Nastase au aterizat in Romania. I-a intalnit Oana Cuzino. Cei doi au petrecut 3 luni in Franta, unde s-a nascut a doua lor fiica. In varsta de numai 2 saptamani, Ema era purtata cu mandrie intr-un cosulet roz de faimosul ei tata si le avea alaturi pe mama, sora sa mai mare, Alessia, si bunica din partea mamei. Amalia Nastase i-a povestit Oanei Cuzino cum au fost cele 3 luni petrecute la Paris, cum a amenajat si mobilat camera micutei prin telefon.

"Nasterea Emei a fost mult mai usoara decat a Alessiei, poate si pentru ca stiam la ce sa ma astept", a marturisit emotionata Amalia. Incarcat cu cele mai multe bagaje de pe aeroport, nu mai putin de 3 carucioare pline ochi de valize si genti, celebrul tenismen parea mai fericit ca niciodata cu fetele lui alaturi. De aceea, Nastase a salutat-o pe Oana Cuzino cu o gluma: "Toata lumea in povestea asta primeste daruri si surprize, numai eu, care de fapt am facut toata treaba, nu primesc nimic", a ras fericitul tata.

Telespectatorii vor vedea astazi, in prima editie a emisiunii "Stilul Oana Cuzino" din aceasta toamna, cum arata camera copilului, care sunt responsabilitatile fiecarui parinte, cum se intelege Alessia cu surioara sa mai mica si care este regimul-minune care o va ajuta pe Amalia Nastase sa revina la silueta care a consacrat-o.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.