Teo Trandafir este, incepind de ieri, directorul canalului Romantica, apartinind trustului Realitatea Media, si va relansa postul, in varianta romaneasca, in februarie 2007
Teo a spus ca a ales Realitatea Media pentru ca are incredere in managementul companiei, dar si pentru ca celelalte oferte, "de diverse nationalitati", nu au convins-o, potrivit unui comunicat al departamentului de marketing si PR al Realitatea Media. "Am avut si alte oferte, de diverse nationalitati, care nu m-au entuziasmat, pentru ca n-am fost foarte convinsa ca oamenii in cauza stiu ce ii asteapta in Romania. Aici trebuie sa lucrezi pe sistemul 'dur si neinfricat>>", a spus ea.

Postul condus de Teo Trandafir, ce a difuzat pina in prezent mai ales telenovele, isi va restructura continutul. Noua grila de programe Romantica va cuprinde si productii proprii ale grupului Realitatea Media. Teo a spus ca nu are inca o strategie pentru noul post, dar ca de-abia asteapta sa invete sa fie manager.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.