Unde-i dragoste e loc si de gelozie. Sau cel putin asa se spune - ca nu pot exista una fara cealalta. Unii reactioneaza din impuls, altii reusesc sa isi tina in frau temerile.
Daca acesta este un "adevar universal valabil", sentimentele par a se amplifica atunci cand este vorba despre cate un cuplu celebru. Nu de putine ori auzim despre desele certuri generate de scene nud in care actorii trebuie sa joace, dar si cele in care partenerul de "sarutari" fierbinti din timpul filmarilor nu este cel din viata reala. In plus, pictorialele foarte sexy sau videoclipurile fierbinti dau nastere unor certuri conjugale de proportii. Iata cateva dintre victimele geloziei de vedeta.

Latin-loverul Pepe mai avea putin si sarea sa il omoare in bataie pe Papadopol. De ce? Pai pentru ca a sarutat-o pe Oana Zavoranu, viitoarea sotie a cantaretului. Nu in intimitate, ci pe platourile de filmare, in timpul unei scene din telenovela "Numai iubirea" in care Alexandru Papadopol si Oana au roluri principale. "Bineinteles ca Pepe a fost un pic suparat cand a auzit ca va trebui sa ma sarut sau sa mimez ca fac dragoste cu Papi! Nu a zis nimic insa... Doar ca o sa aiba grija sa-i puna bombe in fata casei!", declara cu ceva timp in urma mandra Oana. Dar gelosul Pepe nu a trebuit sa se confrunte doar cu avansurile regizate ale lui Papadopol. Ci si cu cele "de-adevaratelea" ale lui Adrian Mutu. Se pare ca fotbalistul i-a tot trimis mesaje Oanei in care ii marturisea ca este atins de Cupidon. Toate aceste "gesturi" au dus intr-un final la declaratii de genul: "Am ajuns sa fiu gelos si cand sta prea mult si face dus sau citeste scenariu cand suntem acasa", spunea Pepe. Dar aceste "momente picante" din relatia celor doi par sa ii ajute lui Pepe in cariera. A inregistrat ceva succes cu piesa "Sunt gelos".
Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adica Roxana Ciuhulescu, nu se mai gandeste la maritis.

Chiar daca era extrem de indragostita de logodnicul ei grec Dimitris Vergitsis, ea a trebuit sa se desparta de acesta din cauza crizelor extrem de dese. "Gelozia ne-a distrus relatia", spunea Roxana. "L-am iubit mult pe Dimitris, l-am admirat si l-am respectat, dar el n-a avut incredere in mine. Am hotarat ca mai bine pun capat relatiei, pentru ca, oricum, sufeream enorm amandoi". Asa ca nunta ce trebuia sa aiba loc in vara acestui an a fost anulata.
Miki (ex-K-pital) a decis ca nu vrea sa treaca prin astfel de momente asa ca nu a stat pe ganduri cand, la turnarea noului ei videoclip, cel care o saruta si o mangaie este chiar iubitul ei din "viata de zi cu zi". Asa ca nici nu a trebuit sa isi puna prea tare la incercare talentul de actrita pentru scenele de amor si nici nu a trebuit sa se gandeasca la "ce zice Razvan", in cazul in care un alt barbat ar fi fost beneficiarul mangaierilor focoasei brunete.

Nici Usher - rapper-ul american - nu a scapat de astfel de probleme. Iubita lui, fostul fotomodel Naomi Campbell, este extrem de geloasa. Dar spune ca are motive. Ea, chiar daca a fost de multe ori aleasa in topul celor mai frumosi oameni din lume, este extrem de nesigura si nu poate sa inteleaga prietenia pe care iubitul ei o are cu Rozonda "Chilli" Thomas, membra a formatiei TLC. Ea i-a cerut lui Usher sa renunte ori la aceasta prietenie ori la ea.

Actorul Billy Zane si-a somat iubita, colega de breasla Kelly Brook, sa nu mai joace vreodata in scene nud. Dar asta abia dupa ce a facut o criza de proportii prin care a incercat sa-l convinga pe producatorul filmului "Three" - in care joaca amandoi - sa taie scenele in care Kelly defila in costumul Evei. Unul dintre colegii de platou al celor doi a declarat: "La inceput, nimic nu i-a deranjat pe Kelly si Billy, iar ea nu avea retineri. Dar asta s-a schimbat dupa ce au devenit iubiti oficiali. Din acel moment, el nu a mai fost de acord ca ea sa se dezbrace si a incercat sa restrictioneze scenele. A fost un adevarat scandal. Producatorii au fost nevoiti sa apeleze la avocati si i-au amenintat pe el si pe Kelly". Intr-un final lucrurile s-au potolit. Dar asta doar pana la urmatorul film in care lui Kelly i se va cere sa se dezbrace.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.