PRETENTIOS. Cantaretul nu a primit cu entuziasm propunerea a trei firme de a-i oferi un automobil gratis timp de un an, pe motiv ca vehiculele propuse nu erau spectaculoase.

Desi si-a accidentat serios noul sau automobil, un Peugeot 206 CC, cantaretul Mihai Traistariu nu va fi pentru mult timp pieton. In doar cateva zile, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2006 a fost asaltat cu propuneri din partea a trei firme care ii ofera gratis, timp de un an, o masina. Surprinzator, artistul nu s-a bucurat peste masura, motivand ca variantele puse la dispozitia sa nu sunt deloc spectaculoase. Se pare ca nemultumirea cantaretului este legata in special de dimensiunea vehiculelor, dar si de aspectul lor: "Eu am un Peugeot decapotabil si, sincer, ma asteptam sa mi se ofere o masina cel putin la acelasi nivel. Nu vreau sa ofensez pe nimeni, insa mi-as fi dorit altceva decat ce mi-au propus ei", ne-a declarat Traistariu.

Si-a facut tomografie

Speriat de lovitura la cap pe care a suferit-o in timpul accidentului produs in urma cu cateva zile, cantaretul si-a facut un examen medical amanuntit. Tomografia nu a evidentiat existenta vreunei probleme, insa la analize s-a descoperit ca Mihai sufera de niste tulburari tiroidiene si renale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.