Fosta doamna Pitt, cunoscuta actrita Jennifer Aniston, se poate declara multumita si mindra dupa ce revista People a desemnat-o recent cea mai eleganta femeie a anului 2006, gratie "simtului ei natural pentru moda", dupa cum a specificat publicatia.

Locul doi al divelor bine imbracate a fost ocupat de cistigatoarea premiului Oscar Halle Berry, care a fost considerata si apreciata ca "o aparitie clasica", ce stie sa imbine farmecul vestimentar al deceniilor trecute cu ultimele tendinte ale modei. In plus, ea a fost admirata si pentru ca se imbraca in exclusivitate cu vesminte care ii vin ca turnate. Halle a fost urmata de Jessica Alba, supranumita "Domnisoara Noutate", careia i-a fost apreciat simtul estetic cu care stie sa aleaga si sa asorteze cele mai trasnite (dar de calitate) haine de ultima ora. Elizabeth Sporkin, directoarea executiva a prestigioasei publicatii mondene, a tinut sa precizeze ca, la alcatuirea clasamentului, rolul hotaritor l-au avut cititorii si nu redactorii revistei.

Din top nu lipsesc insa nici "domnii", carora le-a fost acordat un spatiu la fel de consistent ca cel al divelor. In consecinta, Justin Timberlake a primit calificativul de "cel mai trendy", iar David Beckham a fost desemnat ca "cea mai sexy aparitie in geaca si bluejeans". Locul trei a fost ocupat de George Clooney, despre care s-a spus ca "arata minunat si provocator imbracat in salopeta".

Dar topul in cauza a prezentat si o lista a celor mai "sleampete" vedete, considerate un adevarat dezastru in privinta bunului-gust vestimentar. Pe locul intii se afla Paris Hilton, careia i-a fost ironizata (si) lenjeria intima, urmata indeaproape de Teri Hatcher. Surprinzator, o pagina intreaga i-a fost dedicata lui Sharon Stone, despre care cititorii au spus ca nu si-a mai pastrat nimic din abilitatea de a imbina vesminte sexy si elegante totodata, asa cum o facea pe vremuri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.