Dupa ce a suportat cu rabdare si stoicism capriciile unui sot infidel, talentata si indragita Whitney Houston a inaintat, in sfirsit, actele de divort. Din mariajul lor de peste 14 ani a rezultat, in 1993, o fetita, Bobby Kristina. Dupa toate aparentele, ceea ce i-a pus capac lui Whitney a fost ultima escapada a zvapaiatului ei sot, care s-a mutat recent impreuna cu o vedeta porno in virsta de 25 de ani.

Relatia dintre cei doi "scirtiie" de multi ani, din cauza numeroaselor lui aventuri, dar si a dependentei ei de alcool si droguri. Nu o data Whitney si-a a-cuzat sotul ca a batut-o, iar rudele ei au declarat ca Bobby Brown a avut mereu o influenta nefasta asupra cintaretei, impingind-o spre bautura si stupefiante. Asa incit divei, adorata de milioane de fani si ajunsa acum o epava, nu i-a mai ramas altceva de facut decit sa se separe si oficial de cel despre care se poate spune ca i-a ruinat viata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.