Saptamana trecuta Anda Adam a filmat pentru videoclipul piesei "Nai, Nai" al treilea extras de single de pe albumul "Confidential" ce vine dupa super succesele "Ce ti-as face (Selecta)" si "Ajutor". "Nai, Nai" e un duet cu Bishop, care a dat culoare videoclipului iar de coregrafia piesei s-a ocupat Richmond. Filmarile au durat 18 ore, locatia aleasa fiind o hala parasita de pe langa Parcul Carol. Cei din echipa au avut mari batai de cap cu reteaua electrica a cladirii care nu a facut fata consumului mare de curent, dar au reusit sa rezolve problema astfel ca au dus treaba la bun sfarsit.

Regizorul videoclipului a fost Iulian Moga si, conform scenariului, Anda impreuna cu mai multi prieteni intra intr-o cladire parasita si pornesc o super petrecere provocandu-se unii pe altii la dans. Unul dintre dansatorii Andei, Cosmin, este legat la ochi, iar ea ii canta piesa "Nai, Nai". Pentru Anda Adam cea mai grea parte din videoclip a fost coregrafia pentru ca a pregatit-o in trei zile iar din cauza timpului foarte scurt a fost nevoita sa inceapa repetitiile la 7 dimineata. Important e ca la filmare totul a mers struna, iar coregraful s-a declarat multumit de Anda si de dansatorii ei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.