Actrita este cea mai bogata tanara din Australia, cu o avere estimata la 150 de milioane de dolari, conform unui clasament publicat joi de revista Business Review Weekly (BRW), precizeaza Mediafax.

Actrita, in varsta de 39 de ani, s-a plasat pe locul al patrulea in topul celor mai bogati australieni cu varsta sub 40 de ani, realizat anual de BRW, fiind devansata de trei barbati.

Averea sa provine din doua surse, conform datelor publicate de revista: divortul de actorul american Tom Cruise si propria cariera cinematografica.
Actrita, care s-a despartit de Tom Cruise in 2001, s-a casatorit in luna iunie cu cantaretul australian de muzica country Keith Urban.

Kidman a cheltuit pe rochia sa de mireasa si pe rochiile domnisoarelor de onoare circa 100.000 de dolari iar cadourile pentru invitati au costat aproximativ 100.000 de dolari.

Inainte de a se casatori, celebra australianca a cheltuit 4 milioane de dolari pentru a cumpara un apartament intr-un cartier de lux din Sydney. O suma derizorie, avand in vedere ca Nicole Kidman a castigat in cursul ultimelor 12 luni 20 de milioane de dolari datorita mai ales thriller-ului SF "The Visiting", potrivit BRW.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.