Marti seara, studiourile Media PRO au fost gazda unui eveniment inedit: prezentarea grilei de programe Acasa Tv si a celor mai recente productii de televiziune: "Daria, iubirea mea" si "Iubire ca in filme". Seara a inclus un itinerariu prin "cluburile" construite si amenajate pentru filmari, primul popas fiind incinta barului Nirvana - Nicky`s care privit dintr-un anumit unghi este Nirvana din "Daria, iubirea mea" si dintr-un altul, este Nicky`s din "Iubire ca in filme".

Aici am aflat ca Loredana Groza va juca in telenovela "Daria, iubirea mea",productie ce include nume "grele" precum Adrian Pintea, Elvira Deatcu, Sebastian Papaiani, Tora Vasilescu, Constantin Cotimanis, Vladimir Gaitan dar si artisti din generatia tinara (Alexandru Papadopol, Alin Pank, Marius Gilea, Razvan Fodor sau Victoria Raileanu). Partitura Loredanei include propriul rol, de cintareata, avind meritul de a nu va mai face play-back!

In discoteca "Princess" din "Iubire ca in filme" i-am intilnit pe eroii serialului - Lucian Viziru, Cabral, Adela Popescu, Dan Bordeianu, Nicoleta Luciu, Catalina Mustata sau Mihai Calin.

-Cea mai mare surpriza a venit din partea emisiunii "De 3x femeie", care va fi prezentata de un trio alcatuit din Mihaela Tatu, Tanta si din "buna si nebuna" Ana Maria Gheorghe.

Lasata de izbeliste de catre Teo, Tanta a fost luata "Acasa" chiar in ajunul zilei sale de nastere - 13 septembrie - de Mihaela Tatu. Pe numele real Nuami Dinescu, Tanta a lucrat cu Teo si echipa emisiunii ei timp de patru ani. "Acum un an, am avut o zi de nastere senzationala: colegii mei au facut un fel de colaj cu mesaje de la oameni care-mi sint mie foarte dragi, cum ar fi Alexandru Arsinel sau Stefan Banica Jr., Tudor Chirila" a spus Nuami intr-un interviu. La aceasta noua zi de nastere, a facut ea o surpriza: s-a mutat la Acasa TV.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.