Pentru iepurasul Playboy a mai trecut o aniversare fara sa primeasca inelul de logodna

Nicoleta Luciu a implinit, marti, 26 de ani. Una dintre cele mai sexy femei din Romania si-a petrecut jumatate din zi pe platourile de filmare, iar cealalta jumatate in bratele iubitului. Nico a avut parte de doua surprize de proportii cu ocazia aniversarii sale. Una dintre ele, si cea mai mare, a venit din partea jumatatii sale, Zsolt Csergo. Ea il stia plecat din tara si... surpriza! Zsolt a venit pe platourile de filmare de la Buftea si i-a adus un buchet de trandafiri rosii. Cealalta surpriza a venit din partea producatorilor telenovelei care au distribuit-o in film si pe Anca Florescu, fosta colega a Nicoletei din trupa Laguna.

Se stie ca Nicoleta Luciu si Anca Florescu au renuntat la trupa Laguna pentru ca aparusera neintelegeri de toate genurile intre ele, pornind de la cele financiare si terminand cu cele personale. S-a spus despre Anca ca era geloasa pe Nicoleta, pentru ca aparea singura la toate evenimentele mondene, neglijand-o si netinand cont de faptul ca impreuna reprezentau produsul muzical Laguna. Ele s-au despartit cu cateva luni in urma si de atunci, se zvoneste, ca nu si-au mai vorbit. Asta pana cand Anca a fost cooptata in echipa Acasa si a fost adusa pe platourile de filmare. Pusa in fata faptului implinit, Nicoleta nu a mai avut cale de intoarcere. A trebuit sa o accepte pe "rivala" sa, Anca, si a trebuit sa mimeze zambete si voie buna.

Acelasi lucru l-a facut si la petrecerea de la Buftea, organizata cu ocazia shimbarii noii grile a postului Acasa TV si lansarea celor doua noi telenovele "Daria, iubirea mea" si "Iubire ca in filme", in ultima evoluand si Nicoleta Luciu alaturi de Anca Florescu. Rolurile principale sunt rezervate lui Dan Bordeianu si Adelei Popescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.