Desi cantareata si familia ei au preferat sa cultive zvonul ca cel de-al doilea copil pe care-l asteapta va fi o fetita, Britney ar fi nascut marti - cu doua zile inaintea zilei de nastere a lui Sean Preston, primul ei copil - un baiat, precizeaza Reuters. Desi purtatorul de cuvant al lui Spears nu a confirmat vestea, presa internationala sustine ca proaspata mamica ar fi nascut marti dimineata intr-un spital din Los Angeles. "Atunci cand vom avea ceva de declarat va vom anunta", a precizat, pentru sursa citata, purtatoarea de cuvant a cantaretei, de la Jive Records.

Cantareata care a pozat nud pentru revista Harper's Bazaar, atunci cand era in cea de-a sasea luna de sarcina, nu a infirmat niciodata zvonurile ca cel de-al doilea copil va fi o fetita, presa sustinand ca sotii Spears-Federline au gasit chiar si un nume pentru micuta, Jamilyn, dupa sora ei cea mica, Jamie, si Lynne, mama artistei.

Britney Spears si Kevin Federline s-au casatorit in 2004 si mai au impreuna un baiat, Sean Preston, care s-a nascut in urma cu un an, pe 14 septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.