Dupa ce s-a "urmarit" mai multi ani cu rivalul sau Ja Rule, rapperul 50 Cent si-a gasit o noua tinta: P. Diddy, pe care il ameninta cu moartea intr-o piesa. Potrivit tabloidului "News of The World", motivul acestui scandal ar fi un alt personaj - Mase. Dupa ce a vazut ca P. Diddy a pus mana pe Mase, semnandu-l la labelul sau, 50 a lansat un remix al piesei "Hip Hop" prin care il ataca pe Diddy: "Te omor negrule/Vreau 50.000 de dolari daca vrei sa mai traiesti". Se pare ca P. Diddy ii va raspunde in curand lui 50 Cent, tot printr-un remix, in care spune ca "sunt mai bogat decat tine, prostule". Specialistii sustin ca acest nou scandal aparut in hip-hop-ul american se poate termina dramatic.
In week-end-ul ce tocmai s-a scurs, amandoi "certaretii" au avut probleme: P. Diddy trebuie sa-si schimbe numele pentru piata britanica, urmand sa-i plateasca o groaza de bani unui producator al carui nume este Diddy, iar 50 Cent a fost arestat de politie dupa ce a depasit limita de viteza.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.