DISCUTIE. Dupa ce a fost prezenta la festivitatea lansarii topului "66 cei mai puternici romani", Mihaela Radulescu a fost fotografiata de paparazzii "Averea" si interceptata, de la o masa alaturata. Ea a purtat o discutie, in soapta, in timpul careia s-au pronuntat sume ametitoare. Discutia s-a purtat in Limba engleza.

La masa Mihaelei s-a asezat o blonda, cam ciudata. Noroc ca am mai trecut pe la scoala si la orele de engleza, pentru ca Mihaela asculta niste lungi explicatii in limba lui Shakespeare. Ea tacea incontinuu, lucru neobisnuit pentru temperamentul ei, vulcanic.

Brusc, telefonul blondei a sunat si ne-am dat seama ca limba de conversatie era turca. Deci blonda era turcoaica! Ca sa vezi! Toata lumea buna de pe televizoarele noastre se intalneste in ultimul timp cu turcii! Cand s-a reluat transmisia in engleza, am inceput sa auzim cifre si cuvinte incrucisate, caci discutia era mai mult soptita: 300.000, 30.000, apoi formate de emisiuni, apoi Teo, apoi producatori si asa mai departe. Spre mirarea noastra, Mihaela asculta in continuare... Si asculta... Si asculta... Si nu zicea "pas", nici in romana, nici in engleza, nici in turca. Mai mult ca sigur, va zice in ebraica, atunci cand ii va povesti sotului despre intalnirea cea de taina.

Dupa mai multe verificari, am aflat ceea ce presimteam. Am asistat la un fel de tratative intre blonda, reprezentanta companiei Dogan - cea care va lansa o televiziune in Romania, in viitorul apropiat, si cea mai bine cotata vedeta de televiziune din Romania.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.