PREFERINTE. Cu toate ca s-a despartit de iubitul ei italian, cantareata ramane fidela bucatariei peninsulare, pe care acum o degusta insa in compania noului ei partener, Leo de la Strehaia.

Cei doi au fost surprinsi de paparazzii "Averea" luand masa la restaurantul "Roma, Cafe & Grill" din zona Aviatiei din Capitala.

Zilele triste ale despartirii de fostul ei logodnic, omul de afaceri italian Mirco Maschio, sunt un capitol incheiat definitiv in viata Cristinei Spatar. Cantareata nu doar ca nu mai suspina dupa fostul ei iubit, ci chiar traieste din nou fiorii iubirii alaturi de noul ei partener, Leo de la Strehaia. Se pare ca intalnirea lor din Clubul "Bamboo" din urma cu mai bine de o saptamana, udata din belsug cu sampanie de 50 de milioane de lei, a fost una de bun augur, pentru ca de atunci cei doi sunt nedespartiti. Vedeta si "Printul Tiganilor" de la Strehaia au fost surprinsi, ieri, de paparazzii "Averea" in timp ce luau masa la un local in voga, "Roma, Cafe & Grill", din zona Aviatiei din Capitala, cadrele imortalizate eliminand, daca mai era cazul, orice dubiu in privinta existentei unei relatii amoroase intre ei. De altfel, "Averea" este primul cotidian care a anuntat aparitia noului cuplu in peisajul monden.

Cei doi, insotiti de cativa prieteni ai lui Leo, au zabovit mai bine de o ora in restaurantul sus-amintit, care apartine cunoscutului impresar de fotbal Mitica Ciorba.

Fiecare cu BMW-ul sau

Cu toate ca sunt impreuna, Cristina si Leo prefera sa circule, cel putin deocamdata fiecare cu masina sa. La plecare, cantareata s-a indreptat catre noul sau BMW seria 6 de culoare gri inchis, in timp ce iubitul ei s-a urcat la volanul unui automobil argintiu de aceeasi marca, insa decapotabila. Masina Cristinei este, se pare, un cadou de la Leo, ca sa inlocuiasca pierderea, la "partajul" cu Mirco, a fostului bolid al Cristinei, un Porsche Cayenne. Cu siguranta noul automobil al Cristinei nu este de imprumut pentru ca pe botul masinii troneaza mandru un numar personalizat cu initialele vedetei, respectiv CSP.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.