Zilele trecute, la Targul Mures a avut loc primul concert al trupei Vama formata din Tudor Chirila si Eugen Caminschi. Evenimentul a adunat in jur de 1.000 de spectatori, care au cantat alaturi solistul Tudor Chirila hit-urile care au consacrat Vama Veche: "Nu ne mai trageti pe dreapta", "Nu am chef azi", "Vara asta", "Epilog", "Zmeul" sau "La radio"... In deschidere au cei de la Vank. Alaturi de Chirila si Caminschi, pe scena au urcat cei doi instrumentisti ai trupei Raul Cusak.

Fostul lider Vama Veche, Tudor Chirila se considera mai mult decat indreptatit sa cante piesele si sa duca mai departe spiritul Vama Veche, insa ii e dor de timpurile cand totul era bine. Formatia Vama Veche s-a destramat cu doar cateva zile inainte de a implini zece ani de la infiintare. Pe viitor, noua formatie Vama intentioneaza sa scoata nou album, cu muzica unui film la al carui scenariu este insasi Chirila.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.