Ieri seara, Cristina Rus si-a lansat primul album solo, intitulat "O noua viata". La eveniment, ea a fost acompaniata, pe scena, de Alex, de la Latin Express, si de iubitul ei, Calin Pop, cu care este de sapte ani impreuna.

Crezi ca vei avea succes in cariera solo?

Cu siguranta cei care vor cumpara albumul vor fi foarte multumiti, pentru ca piesele sunt inspirate din povesti reale. Melodia "Viata mea" a prins foarte bine la public. Aceasta realitate o traim cu totii. Ca si in viata, nu are cum sa ne fie doar bine sau rau.

Cu Andreea Banica cum te mai intelegi?

Nu tin legatura cu fosta colega de trupa, dar cand ne intalnim la concerte vorbim, ne povestim ce ni s-a mai intamplat de cand nu ne-am mai vazut.

Consideri ca ea te-a lansat?

Nu Andreea m-a lansat pe mine! Cand am intalnit-o, eu faceam parte din alte formatii.

Este concurenta ta?

Nici macar, deoarece avem stiluri diferite.

De scandalul trupei Sexxy ce parere ai?

Nu imi place sa comentez, dar era de asteptat.

Care este secretul relatiei amoroase atat de indelungate?

Atata timp cat este iubire sincera si devotata, relatia devine din ce in ce mai frumoasa si este foarte important sa depui atata dragoste cat iti ofera si celalalt.

Cristina Rus il vrea pe Stefan Banica Jr.

Vis Cristina Rus este studenta in anul trei la "Scoala de actorie" de la Cluj. Solista reuseste cu greu sa se imparta intre Bucuresti si Cluj. Mai mult, interpreta chiar a primit niste propuneri de a juca in productiile autohtone. Insa ea vrea sa se ocupe mai mult de muzica, pe care a neglijat-o in ultima vreme din pricina emisiunii "Dansez pentru tine". Cristinei i-ar placea sa joace in filme de actiune si in comedii. Cel mai mult o admira pe Charlize Theron si i-ar surade sa-l aiba ca partener de film pe Stefan Banica Jr.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.