Robbie Williams isi surprinde fanii din nou, cu noul sau videoclip la piesa "Rudebox", o piesa in care bass-ul se simte foarte clar, cu ritmuri alerte si multa cultura urbana. Avand influente underground, dupa spusele compozitorului Andrews, piesa are un sound proaspat care poarta fara urma de indoiala amprenta inconfundabila a lui Robbie Wiliams. Cu lansarea acestui nou single, Robbie se intoarce in atentia publicului, la aproximativ un an de la lansarea ultimului sau succes si, cu toate ca multi critici s-au aratat nemultumiti de noul stil electro-rap, artistul are mare incredere in succesul acestui proiect, declarand: "Iubesc toate lucrurile de pe acest album. Iubesc "Rudebox", acesta fiind cantecul meu preferat. Nu stiu ce se va intampla, dar sunt nerabdator sa il lansez si, mai mult, abia astept sa compun mai multe astfel de piese.

Williams a inregistrat acest nou album, care urmeaza a fi lansat in luna octombrie, in timp ce isi pregatea turneul sau mondial. Aceasta noua productie cuprinde colaborari cu cei de la Pet Shop Boys sau cu Lily Allen pentru backing vocals.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.