Inelul de logodna intarzie sa apara

Omul de afaceri Zsolt Csergo nu se grabeste sa-i ofere Nicoletei Luciu inelul de logodna. Mai mult, intre cei doi s-a asternut o raceala evidenta. Nicoleta apare singura la evenimentele mondene, iar cand nu este in Croatia, Zsolt isi petrece majoritatea timpului la Miercurea Ciuc. Simtindu-se singura si neglijata, Luciu incearca sa reinnoiasca legaturile cu prietenii sai pe care i-a indepartat pentru ca iubitul sau nu-i agrea.

Ce fata nu viseaza ca intr-o buna zi printul sa vina la volanul unei masini de lux si sa o scape de mizerie? Povestea de dragoste dintre o fata frumoasa si un barbat tanar bogat, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, intarea convingerile celor mai romantici ca se poate. Iata ca numai la aproape doi ani de cand sunt impreuna, Nicoleta si Zsolt nu prea mai au nimic in comun.

Din clipa in care s-au intors din exotica vacanta petrecuta in insulele din Marea Adriatica, cei doi sunt vazuti tot mai rar impreuna. Multi ar fi inclinati sa creada ca proiectele separate ii fac sa nu poata sa-si petreaca timpul impreuna. Nicoleta Luciu a inceput filmarile la o noua telenovela, iar in paralel pregateste lansarea unui nou album solo. "Voi lansa un nou album la Media Pro Music. De acest album ma ocup impreuna cu Laurentiu Duta, Ovidiu Bristiceanu, Daris Mangal si Giusepe Corsale. Stilul pe care am ales sa-l abordez in acest album este euro-dance cu influente din anii ’80.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.