Editia din 2007 a premiilor Oscar, care va avea loc la 25 februarie 2007, va fi prezentata de actrita si vedeta TV Ellen DeGeneres, au anuntat organizatorii ceremoniei. "Ellen DeGeneres a fost aleasa sa prezinte a 79-a editie a premiilor Academiei. Aceasta este prima data cand DeGeneres va prezenta Oscarurile", a precizat producatorul serii Oscarurilor, Laura Ziskin.

Nascuta in urma cu 48 de ani intr-o familie de origine franceza din Louisiana (sud), Ellen DeGeneres este gazda emisiunii "The Ellen DeGeneres show", care este transmis dupa-amiaza de postul de televiziune NBC.

"Atunci cand Laura Ziskin m-a sunat, am fost uimita", a declarat DeGeneres. "Exista doua lucruri pe care am vrut mereu sa le fac in viata, unul dintre ele fiind sa gazduiesc Oscarurile si altul sa primesc un telefon de la Laura Ziskin, asa ca va imaginati cam ce am putut scrie in jurnalul meu intim", a spus DeGeneres. In decursul a trei sezoane, "The Ellen DeGeneres show" a primit 15 premii Emmy. Artista de musicaluri, actrita si autoare de carti, ea a provocat un soc in randurile opiniei publice in 1997, cand a anuntat ca este lesbiana in timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey. Dintre cei care au prezentat in anii trecuti Oscarurile fac parte, in afara de Jon Stewart, comicii Chris Rock, Billy Crystal si Whoopi Goldberg.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.