In editia de sambata a emisiunii Pro Motor, difuzata la Pro Tv de la ora 12.00, Lucian Viziru le face cunostinta prezentatoarei Roxana Ciuhulescu si telespectatorilor cu cea mai buna prietena a sa: Monica Belucci. Admiratorii focoasei italience ar trebui sa stie ca Monica este numele cu care Lucian si-a botezat masina, o Alfa Romeo GT. "Mi-am numit masina dupa Monica Belucci tocmai pentru ca cele doua au multe in comun: vin din Iatlia, au innebunit o lume intreaga si, in plus, sunt extraordinar de frumoase, modelul masinii mele fiind considerat in anul 2005 drept cel mai frumos din lume", a marturisit Lucian.

Mai mult, masina pe care o conduce ii este alaturi in permanenta, asemenea unei bune prietene: i-a servit drept culcus in zilele lungi de filmare si il duce cu promptitudine la destinatie, pentru ca Monica nu numai ca este superba, ci si foarte sportiva: "Iubesc masina asta si nu as da-o niciodata. Am avut si un mic accident cu ea, cand am lovit un stalp chiar in parcarea studiourilor din Buftea. M-a durut foarte mult sufletul, insa am dus-o repede la reparat", povesteste Lucian. Roxana Ciuhulescu a mai aflat de la Lucian ca pana acum a avut numai limuzine si niciodata masini de teren si decapotabile, care nu se preteaza la noi in tara din cauza gropilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.