Pe forumul oficial al trupei Vama Veche, divergentele dintre componentii trupei continua. Dupa ce ani in sir, membrii grupului au avut conturi dar nu si le-au folosit, acum, dupa despartire, au inceput sa intre pe site-ul lor care e o animatie de speriat! Cel mai vehement este Liviu Manescu, unul dintre cei trei "demisionari". Tudor Chirila s-a multumit cu un singur post, in care a explicat situatia pe larg, in mare parte cam tot ce a declarat si la conferinta de presa: se declara "mincinos" pentru ca a ascuns timp de trei ani divergentele dintre ei. Liviu Manescu a tinut si el sa puna punctul pe "i": "Repet, Tudor nu compune nimic nou ....Noul proiect Vama este egal cu Vama Veche (Traian + Lapi + Liviu). `Noul sound` este reprezentat de piesele vechi si noi ale trupei Vama Veche. Ce nou proiect? Ce neintelegeri muzicale pe un material finisat? Minciuni.

Dorinta lui Tudor pentru putere (control) si bani a dus la aceasta situatie. Incercati sa vedeti strict faptele. Daca divergentele muzicale sint mai vechi, de ce am scos impreuna acest album? Si daca l-am scos impreuna... de ce fura contractele trupei Vama Veche si le face sub numele simplu `Vama`folosind repertoriul trupei Vama Veche? Ce farsa! Pe cine sa mai minta in halul asta?" Manescu il acuza pe Tudor ca pozeaza in caprioara ranita si, referitor la acuzatia lui ca ar fi dezvoltat un proiect paralel, Liviu spune ca e firesc ca ei sa se fi strins in sala de repetitii pentru a face muzica. Doar sint muzicieni. Spre final, Manescu a mai afirmat: "Sinceritate? Tudor si Eugen fura muzica si banii tuturor, nu creeaza nimic nou".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.