Deputatul Cristian Boureanu reuseste inca o data sa dea o lovitura spectaculoasa de imagine. Asa se face ca politicianul a plecat in concediu cu actuala iubita, fotomodelul international Valentina Pelinel si cu fetita lui din prima casatorie. Din imaginile surprinse de paparazzi revistei "Spy"se pare ca cele doua se inteleg de minune. Zece zile si noua nopti au petrecut cei trei in statiunea Mamaia, intocmai ca o familie fericita si celebra, de 63 de ani.

Atat aduna in total Cristian Boureanu (33 de ani), Valentina Pelinel (25 de ani) si micuta Ioana Boureanu (5 ani). Noua formula a familiei Boureanu a beneficiat de compania unor prieteni, sositi in concediu tot alaturi de fiica lor, de varsta apropiata cu Ioana. Pentru a-si racori familia, amicii si ideile strategice, Boureanu a ales Parcul de distractii "Aqua Magic", unde apa spala toate nuantele politice, indiferent de pacatele inaintasilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.