Dupa cearta din urma cu trei saptamani, generata de tema emisiunii "Nasul", "Este sau nu Andreea Marin insarcinata?", cei doi prezentatori nu si-au mai vorbit deloc. Mai mult, conform revistei "X-magazin", Radu a realizat pentru emisiunea sa un generic de-a dreptul zeflemitor la adresa Andreei, cu care o ia in tarbaca si pe ea, dar si originile ei moldovenesti! "Trandafir de la Moldova", dedicatie de la Nasul. Promo-ul cu pricina este facut in felul urmator: "Va asteptam cu surprize la Nasul!". Urmeaza replica vedetei de la TVR 1, repetata de cateva ori: "Nu se face, domnule, asa televiziune!", "Nu se face, domnule, asa televiziune!". Cireasa de pe tort este melodia "Trandafir de la Moldova", care incheie spotul, facand aluzie evidenta la radacinile moldave ale prezentatoarei de la "Surprize".
Se pare ca toata aceasta tevatura nu a impresionat-o defel pe Andreea, care a declarat intr-un cerc de prieteni ca nu vrea sa mai vorbeasca in viata ei cu Moraru.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.