Starul isi exerseaza calitatile de bona pentru fetita lui Geri Halliwell, fosta componenta a Spice Girls, precizeaza ClickNews. Dupa experienta pe care a avut-o cu o bona angajata prin intermediul unei agentii specializate, descoperind pe trupul fiicei ei mai multe contuzii, Geri a hotarat ca mama sa si George Michael sunt singurii oameni in care are incredere atunci cand vine vorba de copilul sau. Astfel, micuta Blubell il are drept "doica" pe unul dintre cei mai apreciati cantareti ai lumii, care a avut insa destule conflicte cu politia din cauza comportamentului public indecent.

Din cate se pare, solistul si partenerul sau de viata, Kenny Goss, se descurca de minune cu fetita. Mai mult decat atat, cotidianul Daily Star a inventat chiar un nou cuvant pentru ei: "mannies", care e echivalentul masculin al termenului "nanny" (doica).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.