LUX. Rochii stralucitoare, masini luxoase, Nicoleta Luciu. Ce altceva ti-ai mai dori de la "Iubire ca in filme" sau mai bine zis de la genericul acestei telenovele?!

In primele zile ale acestei luni s-a filmat genericul noii telenovele "Iubire ca in filme" care va avea premiera la Acasa TV pe 18 septembrie, la ora 20.30. O noapte de stele, atitudine si stil, un adevarat spectacol s-a desfasurat pe covorul rosu din fata unui bar din Bucuresti, aducand in lumina reflectoarelor peste 40 de actori, printre care s-au numarat Adela Popescu, Dan Bordeianu, Cabral, Nicoleta Luciu, Carmen Tanase, Catalina Mustata si multi altii.

O echipa de peste 70 de oameni a muncit pentru a realiza o poveste inspirata din celebrele seri ale premiilor Oscar. O adevarata desfasurare de forte care va aduce in fata telespectatorilor o atmosfera rafinata in care s-au etalat rochii stralucitoare si masini luxoase din care coboara personajele din "Iubire ca in filme". Dan Bordeianu a deschis pentru Adela Popescu portiera unui Cadillac DeVille rosu din anii '70, in timp ce Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Adriana Nicolae si Steliana Balacianu, cele patru dansatoare din film, au coborat dintr-o limuzina alba, unde confortul era asigurat de o canapea lunga cat pentru zece persoane.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.