Dupa ce in urma cu doar o luna, starleta porno Laura Andresan impreuna cu cele doua colege de trupa au sustinut un show erotic in Ploiesti, terminat cu un scandal pe cinste, condimentat de replici dure intre Laura si manelistii prezenti acolo, pentru a avea un recital, Laura sustine un nou spectacol. Astfel acum cateva zile, le-a oferit clientilor unui cazinou din Craiova o partida de strip-tease memorabila.

Daca de obicei sfarsitul de saptamana in Craiova nu este prea vesel, fiind cuprins de plictiseala, Laura a reusit sa tulbure linistea orasului dupa ce a acceptat sa faca un show intr-un cazinou. Bineinteles ca norocosii au fost barbatii cu bani care isi permiteau sa calce pragul salii de jocuri. Acestia nu si-au incercat norocul doar la ruleta sau pocher, ci si cu fetele care s-au dezbra cat pentru ei, dandu-se peste cap sa faca rost de numarul lor de telefon.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.