Fosta iubita a lui Irinel Columbeanu, Anna Lesko, a fost parasita de iubitul ei, arabul Roger Akoury, un potent om de afaceri, proprietar al unor lanturi de farmacii in Capitala.

Cu toate ca este foarte bogat, libanezul a constatat dupa cateva luni de amor cu Anna ca nu poate face fata cerintelor sale materiale. De aceea, a hotarat s-o paraseasca. Potrivit surselor, el spune ca nu este obisnuit sa arunce cu banii pentru a satisface mofturile femeilor si nu vrea sa aiba o relatie cu o femeie intretinuta.

Dupa ce Roger i-a spus "adio", Anna a ramas si fara centrul de infrumusetare care, spera ea, urma sa-i fie daruit din partea omului de afaceri. Decizia acestuia de a se desparti a ramas valabila si dupa ce artista i-a reprosat ca l-a acceptat de iubit, in detrimentul celorlalti pretendenti cu bani, care-i dau tarcoale. Lesko "arde in flacari" de ciuda, caci a ramas si fara iubit, si fara afacere.

Cantaretele din Romania prefera barbatii de alte nationalitati, potenti financiar si dispusi sa investeasca in cariera lor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.