Zi mare ieri pentru top modelul timisorean Brigitte Sfat.

Pentru vaduva omului de afaceri Ovidiu Sfat a venit momentul in care poate respira din nou aerul libertatii, departe de zidurile reci ale inchisorii. Fosta vedeta Playboy a fost eliberata conditionat dupa ce a fost condamnata pentru lipsire de libertate si tilharie. Ieri dupa-amiaza, vedeta a parasit Penitenciarul de Maxima Siguranta Timisoara, dar nu oricum. Imbracata dupa ultimele tendinte, fardata si dichisita mai ceva ca un star de cinema, Sfat si-a luat la revedere de la "colegele de suferinta".

Cit timp a stat dupa gratii, Brigitte a reusit sa cistige simpatia tuturor, facindu-se remarcata mai ales prin cursurile de aerobic pe care le tinea in fiecare dimineata detinutelor. Top modelul Brigitte Sfat, patroana a unor localuri timisorene, a fost condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare pentru lipsire de libertate si tilharie. Pentru ca a efectuat mai bine de jumatate din pedeapsa, dar, mai ales, pentru ca a avut o buna purtare, judecatorii au admis cererea de eliberare conditionata formulata de timisoreanca. De buna purtare trebuie sa dea dovada si in continuare, altfel top modelul va ajunge din nou in inchisoarepentru executarea restului de pedeapsa de 553 de zile. Problemele cu legea ale fostei vedete Playboy au inceput dupa moartea sotului acesteia, afaceristul Ovidiu Sfat.

Vaduva a mostenit mai toate afacerile lui. In urma unui scandal cu fostul administrator al unui local pe care Brgitte il detinea in Timisoara, top modelul a fost acuzat ca a ordonat sechestrarea lui, pentru o datorie. Inainte de a ajunge in inchisoare, Brigitte Sfat a dat ceva dureri de cap autoritatilor. Imediat dupa ce judecatorii au decis condamnarea ei, Brigitte a fost cautata o vreme de politisti, insa, in cele din urma a decis sa se predea. Brigitte Sfat a cistigat concursul TopModel Romania of the Year si a fost una dintre cele zece finaliste la TopModel of the World. In 2004, a pozat pentru Playboy. Nici in inchisoare nu si-a pierdut abilitatile de top model. Umbla mereu aranjata, imbracata la moda si cu o atitudine optimista.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.