Chirila si chitaristul au eliminat un cuvint din denumirea trupei, iar ceilalti trei se pregatesc sa lanseze pe piata un “nou” produs muzical, vechi de zece ani. Vama Veche in formula consacrata nu mai exista.

In cadrul conferintei de presa pe care au organizat-o luni, la prinz, doi membri ai trupei Vama Veche, respectiv Tudor Chirila (solist vocal - foto) si Eugen Caminschi (chitara), s-au prezentat si restul membrilor formatiei, insa acestia au fost exclusi din start de la cuvint. Ei au aflat in premiera la conferinta despre deciziile pe care cei doi le-au luat in legatura cu viitorul formatiei.

Chirila se declara inselat

In urma declaratiilor contradictorii care au aparut in ultimele citeva zile in ceea ce priveste destramarea trupei, Chirila a decis sa clarifice lucrurile, odata pentru totdeauna. "Nimeni nu a parasit Vama Veche si nimeni nu a fost dat afara", a spus el. Cu toate acestea, trupa nu mai exista. Si asta pentru ca "divergentele si disensiunile de natura muzicala, mascate bine in ultimii trei ani", au dus, pur si simplu, la separare. Chirila l-a acuzat pe Traian Balanescu (clape) de faptul ca a demarat un proiect muzical paralel, impreuna cu Razvan Lupu (percutie) si Liviu Manescu (chitara bas), la care l-au invitat si pe Caminschi. "Aveam de ales sa fiu pe un drum nou, alaturi de Tudor, sau alaturi de Liviu si Traian, cu vechiul stil Vama Veche. Am ales stilul ultimului album, 'Fericire in rate>>, pentru ca munca mea la acest disc ma caracterizeaza", a spus Caminschi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.