Top-modelul din imagine defileaza cu succes pe podiumurile de moda din Italia si are la activ, printre altele, citeva pictoriale in editiile Playboy din Mexic si Peninsula. Printre alte realizari remarcabile, mai are si meritul de a fi facut praf relatia lui Enrique Iglesias cu frumoasa tenismana Anna Kurnikova. Povestea s-a consumat anul trecut, in Maroc, in timpul unui festival de muzica. Momentul culminant al intrigii s-a derulat intr-un hotel de lux, cind Liliana i-a luat locul, ocazional, in pat, frumoasei tenismane.

Deznodamintul s-a putut deduce din declaratiile pe care sarmantul Enrique le-a facut ulterior presei: nu se mai insoara pentru ca nu este suficient de matur pentru a face pasul cel mare. Contributia Lilianei la cresterea brandului nostru de tara demonstreaza, ca si in cazul altui fotomodel autohton (Alina Puscau, manechinul care s-a paruit cu Lindsay Lohan pentru regizorul Brett Ratner) ca Romania, daca nu este eterna, e macar fascinanta prin tupeul frumusetilor ei de top. Daca nu prindeti posturile tv italiene - pe Liliana o tenteaza sa aiba o emisiune, speram sa-i si reuseasca - o puteti vedea in pictorialul din Playboy-ul autohton, semnat de fotograful Roberto Rocco.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.