James Haven Voight, fratele Angelinei Jolie, nu prea are cuvinte de lauda la adresa "cumnatelului", adica a frumosului Brad Pitt. Cel mai mare repros pe care i-l face acestuia este ca nu stie sa fie un adevarat tata pentru copiii sai. De fapt, sustine Haven, Brad este chiar "un dezastru de tata", dat fiind ca el nu isi petrece decit foarte putin timp cu Shiloh, Maddox si Zahara.

"Familia trebuie sa fie prioritara pentru Brad si sa nu treaca pe locul doi, dupa profesie", i-a spus James unui bun prieten, exprimindu-si amaraciunea ca sora sa este afectata de absentele lungi ale lui Pitt. Intr-adevar, acesta a petrecut mult timp departe de casa, fiind ocupat cu recentele filmari la "Oceanis 13". Nu demult, Brad a declarat ca viata i s-a implinit gratie bucuriilor aduse de familie. Iata, insa, ca el nu pare sa-si fi invatat deloc rolul de tata.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.