TRECUT. "Averea" a dezvaluit ieri, in premiera, ca romanca Ruxandra Galeriu, amanta celebrului antrenor suedez Sven Goran Eriksson, curtat de Real Madrid sau Chelsea Londra, a mai fost casatorita. Azi, prezentam intreaga poveste a cantaretei care l-a fermecat pe Eriksson.

Ruxandra a fost maritata din '91 pana in '94 cu un chitarist, Alexandru Dimitrescu, care a renuntat la muzica, iar acum este reprezentantul companiei "Tarom" in Italia. Amanta celebrului antrenor si-a pus pirostriile la doar 19 ani, in 1991. Era nepoata parintelui Galeriu si, la acea vreme, canta, impreuna cu sora ei geamana, Beatrice, la barul "Melody" din Bucuresti. Inainte, fusese solista la Ansamblul Armatei, unde cantase si mama lor. Aceasta s-a stins insa in urma unui cancer, iar pe tata, Narcis Galeriu (fiul teologului), Ruxandra l-a sters din trecutul ei, dupa ce parintii divortasera.

La "Melody", tanara de 19 ani l-a si cunoscut pe viitorul sot al ei, pe Alexandru Dimitrescu. Acesta avea si el o cariera muzicala in spate. Fusese chitaristul trupei "Sens", iar, dupa Revolutie, a devenit seful orchestrei barului. Faptul ca ea avea numai 19 ani, iar el 30 n-a impiedicat-o sa spuna "Da!" in fata ofiterului de stare civila.

In familia consulului Romaniei la New York

Alexandru si Ruxandra Melania l-au avut parinte spiritual pe Mirica Dimitrescu (varul mirelui), care a devenit, intre timp, directorul general al companiei aeriene "Jaro International". Acesta este ruda cu Gheorghe Dimitrescu, consulul Romaniei la New York! Pe perioada casniciei, Alexandru si Ruxandra au fost practic nedespartiti. In '94, au obtinut un contract pentru a canta sase luni la Tokio, la Hotelul Hilton. La sfarsitul contractului, Ruxandra si Alexandru au semnat sa concerteze si in Canada, unde l-a avut partener de scena pe Bogdan Marin, "Bodo", actualul ginere al presedintelui Traian Basescu. Capetele de afis ale spectacolului din America de Nord au fost atunci Adrian Daminescu si Elena Carstea. In Canada, sotii Dimitrescu au colaborat artistic pentru ultima data.

El si-a refacut viata cu nepoata Doinei Levintza

In acelasi an, '94, cei doi au divortat. Alexandru s-a angajat la Aeroportul Otopeni ca si controlor de trafic. Intre timp, acesta s-a recasatorit cu Liliana, nepoata a cunoscutei creatoare de moda Doina Levintza, cu care are doi copii. Alexandru se afla acum la post in Italia. Contactat de "Averea", acesta n-a vrut sa vorbeasca despre motivul despartirii: "A trecut multa vreme de atunci si e oricum un subiect care tine de viata privata. Acum sunt fericit, am doi copii si ma inteleg de minune cu Liliana. Aflu acum de la dumneavoastra ca ar fi cu Sven Goran Eriksson! Va pot spune despre ea doar ca era o femeie cuminte, la locul ei".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.