MUNCA. Nu in fiecare zi ai norocul sa alergi dupa Melanie Griffith sau sa stai de vroba cu Eric Braeden, alias Victor Newman, din "Tanar si nelinistit". Si nu in Romania, bineinteles. Motiv pentru care, Andreea Esca s-a dus la Los Angeles si a reusit sa realizeze mai multe interviuri.

Invitata la botezul baietelului Nadiei Comaneci, stirista PRO TV a stat de vorba cu unul dintre cei mai iubiti actori din serialul "Tanar si nelinistit", Eric Braeden. "Dupa ce am facut transmisia in direct, m-a sunat mama, care mi-a spus ca vrea neaparat autograf pentru ea si pentru prietena ei. Asa ca i-am spus si eu lui ca nu intentionez sa-l deranjez, dar nu pot sa ma duc acasa fara autografe!". Celebrul actor i-a dezvaluit ca "Tanar si nelinistit" inca se filmeaza si ca in prezent este casatorit pe ecran cu aceeasi Nicky. Daca pe Eric Braeden l-a gasit la petrecere, dupa Melanie Griffith a alergat intr-o parcare. "Am vazut o multime de fotografi stransi si apoi pe ea intrand intr-o parcare. M-am apropiat sa-i vorbesc si era foarte speriata de camera. Dar cand i-am povestit ca suntem de la o televiziune din Romania, s-a dovedit foarte amabila", a spus Esca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.