S-a intimplat sa aud, la "Zodia fluturelui", pe Antena 1, o discutie foarte avizata intre niste doamne despre, citez, "relatia sugarului cu excrementele si cu pipi". Care, banuiesc ca v-ati dat seama, e una foarte complexa, ca altfel nu i s-ar fi dedicat juma’ de emisiune. Unul dintre subcapitolele acestei dezbateri a fost dedicat intrebarii "E bine sa maninci, ca bebelus, stiti dumneavoastra ce, in ideea ca-ti va purta noroc pe viitor, sau nu e bine?".

Am retinut din acest subcapitol doar concluzia. Ea a fost emisa de una dintre doamnele participante la simpozion, pe care, imi cer scuze, habar n-am cum o cheama, fiindca Manuela Fedorca invita in emisiunea ei multe anonime, probabil prietene de-ale ei si diverse cetatence carora le e datoare cu putin PR (coafeza, manichiurista, stomatoloaga, ginecoloaga ei etc.). Si concluzia cu pricina a sunat cam asa: "Nu cred ca asta este o solutie". Adica, ati inteles, nu e o solutie sa ingurgitezi, ca bebelus, stiti dumneavoastra ce. Cu alte cuvinte, emisiunea Manuelei Fedorca promoveaza integritatea morala a bebelusilor si nu-i incurajeaza pe acestia sa isi cladeasca viitorul prin metode care sfideaza onestitatea si competitia directa. Felicitari, Manuela, jos bebelusii care triseaza papind rahatel! Rusine! Huoooo!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.