Actrita italiana Monica Bellucci, cunoscuta cititorilor nostri in special din filmul "Patimile lui Hristos", a acordat recent un interviu prestigiosului cotidian "La Reppublica". Povestindu-si viata inca de cind era o copila modesta, o fata de provincie, cum s-ar spune, frumoasa actrita, considerata acum o demna urmasa a Sophiei Loren, a facut unele confesiuni extrem de interesante referitoare, atit la cariera ei cinematografica de exceptie, cit si la conceptiile sale legate de viata de cuplu, de ceea ce inseamna a fi o adevarata femeie de succes, de ceea ce inseamna a fi o mama si o sotie devotata.

Astfel, Monica a marturisit ca este mindra de faptul ca este femeie, ca nu se sfieste cu sinii si cu formele ei voluptuoase si ca nu se jeneaza, ba chiar dimpotriva, se simte o femeie dorita. Indragostita de fiica ei si surprinsa de postura de sotie ("pentru mine normalul este sa fiu singura, si nu intr-un cuplu", spune ea), Bellucci a mai declarat ca le admira pe prostituate, despre care crede ca sint singurele fiinte care ii cunosc cel mai bine pe barbati. "Este un mod straniu de viata, imi fac mila cind sint nevoite sa se prostitueze, dar ma fascineaza cele ce si-au ales deliberat aceasta meserie", a adaugat frumoasa italianca.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.