MIRE. Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a renuntat sambata la burlacie. Demnitarul, care are 37 de ani, si aleasa lui, Lorina Pop, o baimareanca de 25 de ani, au spus "Da!", la Snagov. Cei doi si-au legat destinele in fata ofiterului de stare civila, in cadrul unei ceremonii inedite care a avut loc pe iahtul dictatorului Nicolae Ceausescu.

Nasul lui Codrut si al Lorinei a fost unul dintre cei mai tineri multimiliardari romani, proprietarul companiei de IT "Asesoft", Sebastian Ghita, a carui avere a fost estimata la 35 de milioane de euro. Parapazzii "Averea" au surprins tanarul cuplu, chiar in momentul cununiei civile, care s-a tinut pe iahtul "Leader". Acesta a apartinut inainte de '89 familiei Ceausescu, iar azi se afla in proprietatea omului de afaceri Gelu Tofan, cunoscut ca "Regele cauciucurilor". Alaiul mirilor a fost pazit de aproximativ 20 de SPP-isti. Acestia au fost insa discreti, ascunzandu-se in tufisuri, de unde au facut poze, cu o camera rudimentara, inclusiv echipei de reporteri a ziarului "Averea". Dupa cununia civila, iahtul a facut mai multe ture pentru a-i transporta pe nuntasi la Manastirea Snagov, unde Codrut si Lorina si-au jurat credinta si in fata lui Dumnezeu. Petrecerea pentru care ministrul Economiei a comandat peste 25 de cutii uriase cu artificii a avut loc, dupa ora 21.00, la Palatul Snagov.

Dan Voiculescu a avut cea mai eleganta tinuta

DISTINS. Presedintele conservatorilor, Dan Voiculescu, a fost martor la cununia civila a "finului" sau, pe linie de partid. Liderul PC s-a remarcat printr-un smoching impecabil, purtandu-se la papion. Voiculescu a fost insotit de Liana Voiculescu (doar coincidenta de nume), cu care are o relatie stabila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.