Nu cu mult timp in urma, Andreea Marin declara intr-un interviu ca va avea un nou partener de prezentare in acest nou sezon al Surprizelor. Prezentatoarea nu mentiona insa numele acestuia, rezumandu-se doar la un scurt comentariu: Este tanar, iubit, cu zambetul la purtator si pofta de viata.

Surse din interiorul televiziunii au marturisit ca noul coprezentator in aceasta emisiune va fi un personaj foarte iubit de public, cu multa experienta in domeniul televiziunii, nimeni altul decat Virgil Iantu. El va fi partenerul Andreei Marin-Banica pe tot parcursul noului sezon al emisiunii Surprize, surprize. Unul dintre sustinatorii lui Virgil Iantu, care l-a dorit in cadrul postului public de televiziune a fost si Nicu Alifantis, nasul vedetei si membru, totodata, in Consiliul de administratie al TVR.

Virgil Iantu va avea o misiune destul de dificila in ceea ce priveste noul sau rol in cadrul Surprizelor. Prezentatorul va calatori mult in tara si strainatate, cu camera de luat vederi alaturi, pentru a putea fi partas la surprizele ce-i asteapta pe romani. De asemenea, Iantu va realiza si o serie de reportaje, tot in cadrul aceleiasi emisiuni, despre romanii care au facut cariera internationala.

Vedeta tv s-a certat cu Monica Tatoiu

Monica Tatoiu i-a reprosat Andreei Marin ca pune prea mult accent pe emotie in emisiunile sale si ca nici macar nu se poate uita la Surprize, surprize. In cadrul unei conferinte de presa, sotia lui Banica jr. s-a declarat nemult umita de faptul ca managerul Oriflame a ridicat tonul si nu-i da posibilitatea sa vorbeasca, replicand: Vad ca sunteti foarte... barbata!. Tatoiu a spus ca, desi locuieste in Bucuresti, atunci cand merge la tara, nu poate scapa de emisiunea lacrimogena a Zanei Surprizelor, pentru ca nu prinde alte canale tv, fiind, practic, obligata sa se uite la TVR.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.