Cardinalul Miloslav Vlk, arhiepiscop de Praga, a criticat-o dur pe Madonna. Cantareata a ridiculizat simbolurile crestinismului, cum ar fi crucea, in cadrul turneului "Confessions tour" care va ajunge saptamana si viitoare in capitala Cehiei.

"Aceste spectacole sunt absolut de neacceptat pentru noi crestinii, pentru ca ofenseaza sentimentele credinciosilor", a declarat arhiepiscopul. Cardinalul considera "scandalos" faptul ca "se castiga milioane prin desconsiderarea crestinismului". Madonna, care are 47 de ani, va concerta in 6 si 7 septembrie la Praga, in cadrul a doua concerte cu casa inchisa. Cele circa 20.000 de bilete s-au epuizat in doar cateva ore de la punerea lor in vanzare.

Turneul ei include o scena de crucificare in cadrul melodiei "Live to tell", scena care a provocat deja mania Bisericii din mai multe state, in special din Rusia si Italia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.