Andra isi incearca talentele de jurnalist la B1 TV. Interpreta, care pe 23 august a implinit 20 de ani, l-a ales ca partener de dialog la emisiunea ''Vedetele se intreaba'' pe Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii.
Pentru o jumatate de ora, artista a devenit un reporter extrem de abil, plin de spontaneitate si cu o carisma demna de invidiat de cei mai reputati prezentatori din televiziune. Telespectatorii vor descoperi o alta fata a cantaretei, care nu s-a ferit sa aduca in discutie chiar emisiunea iubitului sau, "Plaja lui Maruta", si sa-si dovedeasca, o data in plus, calitatile vocale exceptionale.

In emisiunea "Vedetele se intreaba", care se va difuza incepand cu ora 14.30, la B1 TV veti afla care sunt avantajele si dezavantajele vietii de artist, cum arata momentele de fericire ale cantaretilor, care este locul din Romania pe care il admira cel mai mult Ionut Ungureanu si cat de bine se castiga din muzica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.