Disensiunile din trupa Vama Veche au ajuns la punctul terminus. Zvonurile despre destramarea trupei au fost, in sfirsit, confirmate. Pe forumul oficial al trupei, fanii au tot asteptat comunicatul formatiei care sa le infirme vestea cea proasta. In schimb, administratorul site-ului a spus negru pe alb, dupa miezul noptii, ca Vama Veche va merge mai departe fara cei trei muschetari fondatori, Traian Balanescu, Liviu Manescu si Razvan Lupu, celebrul Lapi! Tudor Chirila va continua sa cinte impreuna cu Eugen Caminschi si Raul Cusak, iar cei trei "demisionari" isi vor face alt grup. Numele de Vama Veche a ramas la Tudor.

Deocamdata, Traian, Liviu si Lapi isi cauta un vocal, iar Tudor, la fel, incearca sa-si reintregeasca trupa. Disensiunile dintre cei trei si Tudor erau mai vechi si erau vizibile si pe scena. Era evident faptul ca, in trupa Vama Veche, existau doua tabere si asta se vedea in concerte atit din schimbul de replici acide, cit si din privirile si "miscarea" scenica a lui Tudor Chirila. Este mare pacat ca tocmai cei mai importanti membri ai trupei au parasit proiectul, ei reprezentind coloana vertebrala a tot ce a insemnat Vama Veche. Din formula de la inceput, acum a ramas doar Tudor Chirila. Si abia lansasera, in sfirsit, un album nou!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.