Andreea Marin isi promoveaza sotul pe banii romanilor. Ea va realiza un documentar despre concertul pe care Stefan Banica jr il va sustine la Londra si il va difuza in emisiunea sa, urmarind astfel crestereavanzarilor noului album.
Legatura lui Stefan Banica jr cu "diva" Andreea Marin se dovedeste extrem de profitabila pentru cantaret. Zana Surprizelor nu pierde nici o ocazie sa-si promoveze sotul pe postul national de televiziune, si automat pe banii nostri, fie accordandu-i titulaturi de genul "cel mai dintre cei mai", fie difuzand pana la saturatie noile videoclipuri ale artistului. Acum Andreea se pregateste sa realizeze un documentar despre concertul lui Banica jr la Londra si va arata tarii intregi, in cadrul emisiunii sale, cat este de talentat.

Pe masura ce trece timpul, mass media inclina sa creada ca oficializarea casatoriei dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr a fost mai mult un parteneriat de afaceri decat o frumoasa poveste de dragoste. Cantaretul a avut numai de castigat de pe urma notorietatii prezentatoarei, reusind sa-si promoveze piesele pe postul national de televiziune, iar Andreea a reusit sa-i dea o lovitura sub centura rivalei sale, Mihaela Radulescu, fosta sotie a lui Banica jr. In plus, fiind unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Romania, au castigat sume de bani fabuloase din publicitatea pe care si-au facut-o.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.