Oficialii Antenei 1 au confirmat negocierile cu Teo Trandafir si semnarea unui act aditional care intareste contractul cu Dan Negru.

Antena 1, principalul con-curent al PRO TV, o vrea pe Teo Trandafir in grila sa incepind din aceasta toamna. Discutiile dintre vedeta si postul din Baneasa se desfasoara deja de doua zile. Antena 1 este a patra televiziune care incepe discutiile cu Teo Trandafir, aceasta fiind deja in proces de reziliere a contractului cu PRO TV.

Negocieri cu Teo, semnare cu Negru

"Pentru noi e o bucurie sa negociem cu Teo, pentru ca este una dintre cele mai valoroase vedete de pe piata romaneasca", a declarat pentru "Cotidianul" Cristina Niculescu, directorul de Comunicare al Antenei 1. Ea a precizat ca, in cazul in care se va cadea la o intelegere cu vedeta, nu va fi o problema pregatirea unei emisiuni cu care aceasta sa intre in grila inca din aceasta toamna. "Asta sa fie ultima problema. Important e ca ea merita sa stie in asemenea momente ca este considerata valo-roasa", a mai afirmat Niculescu, adaugind ca discutiile nu au ajuns inca la detalii financiare. Ea a afir-mat insa ca sumele vehiculate in legatura cu oferta primita de vedeta de la grupul Dogan sint mult peste piata actuala din audiovizualul romanesc.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.