Dupa o relatie de cateva luni, componenta trupei A.S.I.A., Anca, si Andrei Stefanescu, de la Alb Negru, au decis sa se logodeasca in luna septembrie.
Vom merge si in biserica. Ne vom logodi atunci cand Andrei vine in Bucuresti, ne-a dezvaluit cantareata. Aceasta a mai spus ca urmeaza sa se mute alaturi de iubitul sau. Cei doi sunt impreuna de cateva luni, relatia lor mergand nesperat de bine.

Altfel, Anca a mai spus ca in aceasta toamna va avea loc si relansarea trupei A.S.I.A., marcata prin aparitia unui nou album si a unui videoclip: Am ascultat deja cateva schite de piese. Din septembrie vom incepe inregistrarile. Vom avea un stil schimbat, in sensul bun al cuvantului, mult mai matur ca pana acum. De asemenea, A.S.I.A. va avea in program si un show cu dansatori profesionisti. Anca va scoate o piesa si impreuna cu trupa Alb Negru, din care face parte iubitul sau. Kamara si Andrei mai au pe album si o colaborare cu Andra si cu Blondy.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.