Peter Imre a fost implicat sambata dupa-amiaza intr-un scandal cu un angajat al unui hotel de lux din Capitala. Omul de afaceri voia sa-si parcheze masina intr-un loc nepermis si a fost atentionat de catre angajat ca nu are voie.

Surse de la fata locului ne-au relatat ca Peter Imre a reactionat violent, incercand sa dea cu masina peste supraveghetor. Afaceristul sustine ca nu-si aduce aminte de aceasta altercatie. Surse judiciare confirma, insa, existenta incidentului de sambata, care nu a fost consemnat in vreun act judiciar.

Omul de afaceri Peter Imre a fost implicat sambata dupa- amiaza intr-un scandal cu un angajat al unui hotel de lux din Capitala. Motivul? Peter voia sa-si parcheze masina intr-un loc nepermis, iar omul de la parcare i-a spus ca nu poate lasa bolidul in locul respectiv. Vulcanic, Peter Imre a dat cu masina peste tanar, dupa care a trecut la amenintari.

Sambata dupa amiaza, Peter Imre a iesit la plimbare. Una dintre opririle sale a fost la cazinoul Hotelului Howard Jhonson din Capitala. Aici, omul de afaceri a vrut sa-si parcheze masina intr-un loc rezervat special de cazinou pentru protocol. Ca atare, angajatul institutiei, care raspunde de parcare, i-a spus lui Peter Imre ca nu poate lasa bolidul in locul respectiv, dar ca, asa cum fac toti cei care vin acolo, poate sa-i lase cheia si ii parcheaza el masina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.