PROVOCATOARE. In cel mai recent videoclip ale ei, "Cantecul inimii", Cream a lasat inhibitiile la o parte si si-a aratat cu generozitate formele, inclusiv colaboratorilor sai.
La filmari, vedeta a fost asistata de peste 20 de barbati care faceau parte din echipa tehnica. Spre disperarea ei, acestia au fost martori si la ineditul "numar" de striptease oferit de bruneta pentru videoclip. Desi a avut emotii foarte mari, Cream a reusit sa treaca peste rusine in incercarea ei de a realiza un clip cat mai senzual.

"Mie mi-a venit foarte greu sa ma dezbrac, pentru ca sunt foarte pudica. Insa baietii au fost foarte finuti si nu au existat probleme", ne-a declarat vedeta impresariata de Marius Moga. Din cauza timiditatii sale, Cream a refuzat sa apara in revistele destinate barbatilor, desi a avut parte de numeroase oferte. "Am primit propuneri de a poza in revistele sexy din ziua in care am implinit 18 ani, dar am refuzat. Imi plac revistele de acest gen, dar nu ma vad pozand in ele", ne-a declarat Claudia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.