CERTURI. Teo nu a parasit Pro TV-ul pentru bani. Ofertele aparute au fost luate in calcul de-abia dupa o serie de discutii aprinse cu reprezentantii conducerii postului din Pache Protopopescu.

Dupa ani buni de contract cu Pro TV, Teo Trandafir si-a facut bagajele sa plece. Aceasta decizie a survenit in urma unor conflicte de idei aparute intre vedeta si mai marii sai ierarhici. Se pare ca totul a pornit de la o sedinta de grila, cand cele doua parti s-au intalnit pentru discutarea formatului de emisiune si a bugetului. Potrivit unor surse din interiorul postului, in acel moment, prezentatoarea a anuntat ca doreste o schimbare sub pretextul ca a obosit sa realizeze acest gen de show al carui succes depinde in totalitate de starea ei de spirit.

A vrut desfasurator

Teo a explicat ca nu poate fi in fiecare zi in al noualea cer, ca are si ea viata personala si, deci, probleme. Apropiati ai vedetei sustin ca aceasta a cerut un format mai usor, care sa poata fi realizat pe baza unui desfasurator si in care improvizatia sa nu detina rolul principal. Convinsa ca nu va mai avea aceeasi popularitate si ca va pierde unul dintre recordurile de audienta, conducerea postului a refuzat categoric propunerea vedetei. Si de aici, discutiile au luat o turnura periculoasa, finalizandu-se cu o despartire.

Nu a vrut mai multi bani

Cert este ca tratativele nu au ajuns la bani, asa cum s-a speculat in presa in ultimele zile. Discutiile dintre Teo Trandafir si conducerea Pro TV nu apucat sa treaca de faza formatului, unde s-au poticnit iremediabil.

Negocieri secrete in Grecia

Aflata inca in concediu, in Grecia, vedeta a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu pe care l-a acordat telefonic, ca plecarea ei din Pro TV este foarte probabila. "Totul este posibil, dar inca nu am luat nicio decizie", a recunoscut Teo gandurile de plecare. Cea mai vehiculata destinatie pare sa fie postul Kanal D, care apartine trustului turc Dogan Media si se va inaugura in Romania in aceasta toamna. In aceste zile, in Grecia se afla si unul dintre reprezentantii conducerii Dogan Media, care, se pare, a plecat special acolo ca sa negocieze cu vedeta. Surse neoficiale sustin insa ca nici Pro TV nu a depus armele, urmand sa plusese in fata prezentatoarei pentru a-i opri plecarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.