Cristina Rus, Romica Tociu si Cornel Palade sunt mesagerii norocului in fiecare duminica seara, la Prima Tv. Daca vrei sa castigi premii consistente si sa traiesti clipe de suspans, participa la Euro Tombola, emisiunea-concurs care va debuta duminica, 13 februarie, la Prima Tv. Gazdele emisiunii vor fi, nimeni altii, decat cunoscutii umoristi Romica Tociu si Cornel Palade, iar frumoasa Cristina Rus va avea rolul de coprezentatoare, dar si de inger pazitor al participantilor la concurs. Ei ii va reveni sarcina de a extrage biletele castigatoare din urnele special amenajate - cate una pentru fiecare judet si sase pentru sectoarele Capitalei - participantii avand ocazia sa castige masini, case sau miliarde de lei.

Pe langa premiile de serie, se vor acorda si alte premii speciale la Concursul telefonic, Tombolino sau Supertombolino. Pentru acest show s-a compus special o melodie si s-a infiintat un grup format din 16 dansatoare, care va va incanta pe parcursul emisiunii. Romica Tociu si Cornel Palade va vor amuza in fiecare editie cu momente umoristice, iar invitatii, cantareti sau actori celebri, isi vor aduce si ei contributia pentru a crea o atmosfera placuta si destinsa. Asadar, nu pierdeti prima editie a concursului Euro Tombola de la Prima Tv, duminica seara, de la ora 22,30, pentru ca, pe langa sansa de a castiga premii consistente, veti avea ocazia sa-i revedeti pe cunoscutii interpreti Maria Dragomiroiu si Marcel Pavel sau pe fetele de la Spicy.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.