De luni, in grilele marilor televiziuni apar citeva emisiuni de audienta. Nu e vorba de asa-numita grila de primavara, ci de revenirea din vacanta a unor vedete. Va prezentam astazi schimbarile de la Antena 1 si Acasa. Vom reveni in zilele urmatoare cu informatii despre alte televiziuni.
"Din dragoste", cu al zecelea sezon la Antena 1, continua de marti, 15 februarie (ora 20.15), cu povestile de iubire ale oamenilor din toate colturile tarii, dupa ce Mircea Radu s-a intors cu caravana sa din Moldova. Singurul lucru nou va fi decorul emisiunii.

Emisiunea "Folclorul contraataca", prezentata de Andreea Banica, va suferi si ea mici schimbari de decor din 20 februarie (ora 20.15). Formatul va contine, de asemenea, doua noi rubrici. "Trei minute de celebritate" va da sansa unor necunoscuti sa-si dovedeasca talentul in muzica populara si "Uite ca sintem buni" va aduce pe sticla vedete, dar si oameni obisnuiti care vor fredona melodii populare cunoscute.

Dan Negru si noul show al lui Valeriu Lazarov "Geniali" sint asteptati la Antena 1 abia pe la jumatatea lui martie.
"De 3 X femeie" si o noua telenovela la Acasa
Mihaela Tatu se intoarce cu "De 3 X femeie" chiar luni, 14 februarie, la ora 22.00, cu o editie speciala de Valentine’s Day. Alte noutati se refera la programarea telenovelei "Iubirea mea, pacatul", cu Yadhira Carillo si Sergio Sendel, 15.30. De la 16.30, urmeaza serialul "Padurea blestemata", iar de la 17.20, Simona Mihaescu, una dintre vedetele care au intrat pe post la inceputurile postului Acasa, revine cu "Reteta zilei". "Ciocolata cu piper" se muta din cursul saptaminii simbata, in trei episoade consecutive, de la ora 14.30.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.