DAUNE. Dupa "bunul" obicei pe care l-a capatat in ultima vreme, trupa "Heavean" a intarziat la un concert, punand formatia "Rustic" in situatia de a-i acoperi absenta timp de o ora.
De cand au succes, cele trei gratii de la "Heaven", Adina, Roxy si Roxana, si-au facut un obicei din a intarzia la propriile spectacole. Din pacate, fitele celor trei sunt tot mai greu suportate de organizatori, dar mai ales de ceilalti cantareti carora le decaleaza programul. Un astfel de incident s-a petrecut de curand la un spectacol la Bran, unde, in deschiderea celor de la "Heaven", a cantat trupa "Rustic".

Potrivit componentelor formatiei etno, Sanda si Cristina, organizatorii le-au rugat sa cante o ora peste program, pentru a acoperi intarzierea trupei "Heaven", care, cred ele, ca a provocat oricum intarzierea cu 30 de minute a inceperii spectacolului. Pentru ca trebuia sa mai participe la un spectacol in acea seara, fetele de la "Rustic" au refuzat, insa organizatorii s-au suparat. "Auzisem de reputatia lor de nepunctuale, insa acum m-am convins pe pielea mea. Daca vor sa pozeze in staruri e treaba lor, insa nu in contul nostru", a spus Sanda de la "Rustic".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.